nl.stores2020.net scam

Sja, het is weer zover.
Ditmaal staat het kunstwerk van Ger Meinema ( https://www.skoander.com/product/meinema-ger/ ) weer op één of andere scam site.
Dat volk heeft dus sch*t aan bijv. auteursrechten en mijn bedrijfsnaam/foto/info wordt dus ook nog eens misbruikt om mensen op te lichten.
Het maffe is: ik kan er ook nog eens weinig tot niets tegen beginnen, ik heb ‘t al vaker geprobeerd 🙁
Afijn, het moge duidelijk zijn dat het werk van Meinema niet voor $97 en al helemaal niet met de zogemaande 66% korting oftewel $32,78 te koop is.

Godvergeten oplichters, kansloos volk!

De enige manier om dit werk van Meinema te kunnen kopen is via Skoander.com, niet via één of andere vage site waar alles tegen 66% korting wordt aangeboden.

Het blijkt overigens dat er tóch nog mensen zijn die in dit soort sites trappen.
Bijvoorbeeld ‘t nieuwste model merkschoenen tegen belachelijke prijzen én dan nog eens 66% korting….dat kan dus niet.
Nu niet en nooit niet…maar er zijn altijd mensen die er in trappen 🙁

Maar goed, Skoander.com heeft pertinent niets te maken met dit soort praktijken en ik wil er ook absoluut niet mee geassocieerd worden. Helaas raak ik er wél onvrijwillig bij betrokken 🙁


stores2020.net fraud stores2020.net scam nl.stores2020.net scam

2 gedachten over “nl.stores2020.net scam”

 1. Ja hoor, regelrechte oplichterij. Je bestelt, betaalt en er komt nooit wat ! Het komt waarschijnlijk uit Rusland, maar er zijn ook dit soort sites die in China ‘zetelen’. Trap er niet in.

  Beantwoorden
  • Stores2020.net is inderdaad van Russische oplichters.

   Bijzonder genoeg is http://www.wijkenvenray.nl ook doorgekoppeld aan stores2020.net.
   http://www.wijkenvenray.nl staat dus ook vol met deze onzin, de domeineigenaar is ene adelkabanova1985@mail.ru en dan weet je wel genoeg.

   Blijkbaar kan deze vorm van oplichterij wel uit, ze blijven maar doorgaan 🙁

   Maar op uw opmerking dat men niets ontvangt: dát schijnt dus niet te kloppen!
   Wat ik zo op internet lees krijgen kopers wel wat toegestuurd, vaak iets lulligs..een sjaaltje van een paar cent of iets dergelijks.
   De consument ontvangt dus wel iets, van oplichting is in eerste instantie nog geen sprake omdat de verkopende partij zal beweren dat het een verkeerde zending naar een verkeerd adres is gestuurd. Conclusie: het sjaaltje mogen ze houden, het goede product wordt alsnog opgestuurd. En laat dát nou niet gebeuren…zo wordt men aan het lijntje gehouden.

   Tegen de tijd dat men er achter komt dat het gewenste product niet geleverd wordt dan zijn ze weer een paar maand verder.
   Op die manier komen de klachten traag op gang en tegen de tijd dat internet vol staat met klachten is ‘t ook alweer het jaar 2021 en gaan ze onder een nieuwe domeinnaam verder…laten we zeggen stores2021.net.
   En dan begint ‘t hele festijn weer van voor af aan.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

error: Don\'t steal @ Skoander.com