0623189052 marktplaats whatsapp fraude Gonnie van Kamp

De whatsapp fraude waar ik al menig bericht over heb gepost blijft doorgaan.
Zelfde soort whatsapp profiel (zakelijk account, geen bedrijf), weer voordoen als oudere dame, weer het hutspot verhaal in het profiel…
U ontvangt de whatsapp berichten naar aanleiding van een marktplaats advertentie.

Zoals men zegt: same shit, different day.

Onderstaande email incl. foto’s bereikte mij vandaag:

“Beste Skoander,
Ik ben vandaag benaderd door een ‘oude vrouw’ op Whatsapp die geïnteresseerd leek te zijn in een studieboek dat ik op marktplaats had gezet. Het leek heel oprecht, maar ik merkte al gauw iets vreemds op. De ‘oude, slechtziende oma die al eens was opgelicht’ had een bedrijfsaccount  op Whatsapp. Ook vroeg ze om een foto van het studieboek met de naam ‘Gonnie van Kamp’. Daarnaast had ze een opmerkelijke bio op whatsapp met het bericht “Weekend aanbieding Hutspot €3,50 500 gram”. Ik vond het allemaal vreemd en besloot dit te gaan googelen. Gauw trof ik uw blog aan en ik denk dat dit om dezelfde personen gaan.Het nummer dat werd gebruikt is 0623189052 van zogenaamde Gonnie van Kamp.Hieronder heb ik screenshots van haar whatsapp gevoegd.”

Ga dus niet in zee als u bericht krijgt van het telefoonnummer 0623189052 / 06 23189052 / 06-23189052 / +310623189052 / +31 623189052 / +31 0623189052

Maak géén foto’s van de bankpas, stuur geen informatie, accepteer geen betaalverzoeken of wat ook.
De conversatie afsluiten, het gsm nummer blokkeren en hopen dat er geen schade is/wordt aangericht.

Heeft u een soortgelijk bericht ontvangen maar vanaf een ander gsm nummer?
Stuur de informatie incl printscreens (van profiel en conversatie) door naar info@skoander.com en ik zorg er voor dat deze oplichters weer een podium krijgen!


Plaats een reactie

error: Don\'t steal @ Skoander.com