Skoander blog is online

De Skoander.com blog is online.
Op dit blog zal ik bijvoorbeeld de nieuwe aanwinsten posten, informatie over kunst, informatie over zilver en goud enz.
Tevens zal ik ook mijn bevindingen posten met betrekking tot het maken van een webshop en alles wat je daarbij tegenkomt.
Let wel: inzake internetzaken ben ik géén SEO expert of webdesigner, ik geef enkel tips en trucs uit eigen bevindingen. Anderzijds ga ik vaak niet over 1 nacht ijs, het is aan u om er eventueel verder in te duiken én gezond verstand te gebruiken!

Het staat vrij om te reageren en mij op elk vlak te corrigeren waar u dat nodig acht.
Reacties op mijn blogposts worden wél gemodereerd, ik moet handmatig uw reactie goedkeuren. Dit ter voorkoming van eventuele spamberichten. Ik keur alle reacties goed (ook kritische reacties), allesbehalve de spamberichten.

Met vriendelijke groet,

Skoander.com

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.