MKB Clickservice

Sja, en dan wordt je gebeld…telefoonnummer 030-7470442 / 0307470442 / 030 7470442
Het blijkt de firma MKB Clickservice zijn.
Ze hebben een geweldige timing: na corona mag alles nu weer open en wat bieden ze aan: marketing…heel toevallig iets wat veel bedrijven nu wel nodig hebben om het hoofd boven water te houden. Ik vrees dat je met deze lui nóg verder ‘t schip in gaat.

De dame in kwestie “bent u de eigenaar van euh..sko-ander.com??”
Ja

En toen kwam er een kort verhaal dat ze in mijn regio een campagne zouden opzetten voor meer bekendheid van lokale bedrijven.
Ze mocht aan een beperkt aantal bedrijven (ja, mooie marketingtruc: creëer een unieke kans en men trapt er wel in) een aanbieding doen, de marketing was gratis en ze doen het om juist henzelf in de picture te zetten.

Prachtig verhaal, maar het slaat natuurlijk nergens op.

Nu ben ik sowieso niet onder de indruk van die marketeers, mijn standaard antwoord is dat ik nergens aan mee doe en niks wil.
In dit geval: de marketing doe ik zelf wel, daar heb ik die lui van MBK Clickservice écht niet voor nodig.

Afijn, ik heb me even verdiept in de materie rondom MKB Clickservice en ik lees op internet zo ongeveer wat ik al dacht.
Berichten over “gratis” terwijl, als je met die lui in zee gaat, ‘t toch even ca. 280 euro per maand kost en je zit er blijkbaar ook 24 )of wellicht korter) maand aan vast.

Afijn, sla google er maar even op na…er is genoeg te vinden over deze oplichters.
Een paar voorbeeldjes:

https://www.internetdienstverleners.nl/ijsselstein/mkb-clickservice/beoordelingen
https://www.klacht.nl/mkb-clickservice/
https://www.deonlineonderneemster.nl/malafide-bedrijven/
https://wouterhol.nl/proximed-beup-deskel-neus/

En eigenlijk is ‘t altijd verstandig om de telefoon er op te gooien…dit soort firma’s bellen je niet uit weelde, het gaat maar om 1 ding: knaken en het liefst zoveel mogelijk.
Mocht je al eventueel geinteresseerd zijn als een wildvreemde firma je belt, laat ze dan terugbellen en ga intussen éérst even goed onderzoek doen.

En als je al iets met bijv. marketing wilt doen: er zijn zat lokale bedrijven die je wel kunnen helpen, daar hoef je niet een wildvreemde firma die “toevallig” aan de lijn hangt voor te hebben.

Het komt er op neer: altijd het gezonde boerenverstand gebruiken.

(Voordat ik de gsm opnam wist ik overigens al wel dat het niet in de haak was, dit dankzij “Hiya smart call”.
Het nummer was al vaker gerapporteerd als “telemarketing” en kwam zodoende ook al direct als “telemarketing” bij mij in beeld.
Normaliter blokkeer ik dit soort nummers ongezien, in dit geval heb ik toch even opgenomen om te kijken met wat voor onzin ik nu weer benaderd werd)

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.