grafiek en UV licht

Even een verhaaltje van een paar jaar geleden: Een klant, destijds een beginnend verzamelaar in kunst/grafiek, kwam bij mij. Hij zocht een lijst voor zijn nieuwe aanwinst.De aanwinst betrof een ets van Anton Pieck, “Klokkenmaker te Joure”. Nu ben ik als lijstenmaker uiteraard niet te beroerd om een lijst te maken, waar ik wél moeite … Meer lezen

Online “veiling”sites

Een blogje in de categorie “kunst kopen, waar op letten”.Ditmaal een betoog inzake de fa. Cataw*iki. Nu is er al genoeg over geschreven, veel mensen die belazerd zijn, veilingmeesters die incorrect handelen, commercie welke de overhand neemt en dergelijke. Hieronder mijn (beperkte) ervaringen met deze site en waar moet je nou op letten? Om te … Meer lezen

Giclee etsen

Een blog, de ideale gelegenheid om o.a. mijn gedachten op het digitale papier te zetten.Ditmaal mijn visie betreffende een product wat ik niet kan uitstaan, het grenst mijns inziens aan een vorm van oplichting. Één van de “grafische” technieken wat mijns inziens niet onder de categorie grafische kunst kan én mag vallen: giclees Giclees worden … Meer lezen

error: Don\'t steal @ Skoander.com